Vacatures

Wij zijn altijd opzoek naar talent

Bekijk hieronder de vacatures die wij beschikbaar hebben

.NET Developers

Zoek jij een werkgever waarbij je snel kunt doorgroeien? En veel kunt leren?

Front-End Developers

Zoek je een werkgever waar je je thuis voelt?
En er geluisterd wordt naar jouw wensen?

Kom je erbij?

Zij gingen je al voor

Ik weet nog goed dat ik hier begon, januari 2009, nieuwe branche en een nieuwe functie. Erg spannend allemaal! Al meer dan 10 jaar later maken onze mensen het waar voor onze klanten. Samen met mijn team bouwen wij robuuste applicaties. Door mensen op de juiste plek in hun kracht te zetten ontstaan er mooie dingen. Mijn naam is Wai-Yin van Eijk en ik ben samen met Maurice Weijgand, directeur van Developers House. Ik zou het leuk vinden je te mogen verwelkomen in ons team!

Wai-Yin
Directeur van Developers House

Hi, ik ben Rick, software ontwikkelaar bij Developers House. Ik werk hier alweer 2 jaar met veel plezier omdat Developers House een leuk, jong en gezellig team biedt. Zo wordt er veel aandacht besteedt aan- en rekening gehouden met je persoonlijke ontwikkeling(en) en voorkeur voor het type werk dat je graag wilt doen, mede dankzij de laagdrempelige bedrijfsstructuur. Naast de normale werkzaamheden zijn er ook een hoop leuke uitjes, kennissessies en/of andere gezellige activiteiten.

Rick
Software ontwikkelaar

Hi, ik ben Ronald, software ontwikkelaar bij Developers House. Ik werk hier alweer 5 jaar omdat bij Developers House de kans krijg om mezelf te ontwikkelen. Er werken gezellige collega’s en we hebben leuke uitjes (die we zelf mogen organiseren).

Ronald
Software ontwikkelaar