Maatwerk Software

Waar kunt u efficiënter werken door software oplossingen in te zetten?

Al jaren kunnen klanten bouwen op de software applicaties die Developers House ontwikkelt.

Onze expertise ligt met name op het gebied van Track & Trace oplossingen, Fleet Management, Asset Tracking, IOT oplossingen & Kantoorautomatisering.

Internet of Things

Het IOT is een netwerk van verbonden objecten die gegevens verzamelt en deelt over de manier waarop de objecten worden gebruikt. Maar ook over de omgeving om hen heen. Het internet is wat al deze objecten of “dingen” met elkaar verbindt.

Onze IOT Health oplossingen zijn ideaal wanneer u wilt monitoren of uw apparaat nog correct werkt of aan vervanging toe is. Met slimme sensoren, een webapplicatie en uw kennis over het proces kunnen wij ook voor u de juiste oplossing bedenken.

Kantoorautomatisering

Denkt u zich eens in: Het handmatig verwerken van uw boekhouding, voorraad- en verkoop- of personeelsadministratie. Kantoorautomatisering is niet meer weg te denken uit deze wereld en toevallig ligt onze jarenlange expertise hier.

Het ontwikkelen van webapplicaties die ervoor zorgen dat uw administratie op orde is en er tijd over is voor uw medewerkers om datgene te doen waar ze goed in zijn.

Track & Trace Oplossingen

Onze track & trace oplossingen zijn geschikt voor het volgen van uw vloot, containers, bestelwagens of zelfs pakketten.  Deze oplossingen kunnen wij aangepast aan uw organisatie leveren. Dit tegen een klein stukje meerwerk zodat het aansluit op uw bedrijfsprocessen.

Naast het standaard traceren van uw vloot combineren wij onze track & trace oplossingen met creatieve IOT ideeën. Denk hierbij aan mobiele  toiletten, die geleegd of schoongemaakt kunnen worden op het moment dat ze vol of vies zijn.

Bent u benieuwd wat Developers House-Inhouse voor u kan betekenen?

Wij bespreken uw situatie graag tijdens een lekker kopje koffie op kantoor.