Ons team

Wij zijn Developers House Consultancy

Maurice
CEO

De man achter Developers House (voorheen Web Integration), onze oprichter en algemeen directeur, Maurice. In 2000 startte hij Web Integration met de visie dat webgebaseerde database gedreven applicaties de toekomst zouden vormen. Gelijk had hij! Op de voorgrond zul je Maurice niet gauw treffen maar op de achtergrond regelt hij alle algemene en strategische zaken rondom Developers House.

Wai-Yin
Directeur

Als directeur is Wai-Yin kartrekker van de organisatie. “Het kartrekken valt reuze mee, als je werkt met een fijn team dan ga je vanzelf vooruit”. De persoon die overal connecties heeft en mensen graag met elkaar verbindt. Gewoon om te helpen. Vol met ideeën en vaardigheden, om samen met haar team klanten bij te staan om datgene voor elkaar te krijgen op het gebied van applicatieontwikkeling.

Kevin
Angular Guru

Kevin is de ‘Front-end Guru’ binnen Developers House. Hij is de go-to man als je vragen hebt over front-end applicatie ontwikkeling en design. Ook op gebied van JavaScript frameworks is hij dé man. Kevin weet goede samenwerkingen te creëren met gebruikers, collega ontwikkelaars en project leiders om zo tot mooie resultaten te komen binnen een project.

Ronald
Lead .NET Specialist

Degene die het meest gestructureerd werkt binnen Developers House is toch wel Ronald. Onze all-round .NET ontwikkelaar met een hart van goud. Een aanwinst voor onze klanten omdat hij altijd bereid is om te helpen en mee te denken. Technisch een sterke consultant die zijn werk bij klanten tot een succes maken. Ook is hij programmamaker & coach van het voormalig Web Integration Trainee programma, dit programma leidt afstudeerders op tot .NET ontwikkelaar.

Roderick
Senior .NET Developer

Maak kennis met onze Senior .NET ontwikkelaar Roderick. Hij is degene naar wie je toestapt als je een applicatie van scratch af aan opgebouwd wilt hebben. Denkt mee over de architectuur, processen, services en natuurlijk database model. Dankzij zijn jarenlange ervaring als ontwikkelaar heeft hij bijna alle soorten applicaties gebouwd en of gemigreerd naar nieuwere versies. Altijd in voor een diepgaand gesprek over interessante onderwerpen met een grote voorliefde voor zijn moederland, Zuid Afrika.

Rick
.NET en Java Developer

Rick heeft het Web Integration Trainee programma succesvol afgerond en mag zich nu Junior .NET ontwikkelaar noemen. Rick zijn passie is applicaties bouwen en de taal…. Dat maakt hem niet echt uit. Hij heeft goede ervaring met C#, ASP.NET en kan daarnaast ook in Java programmeren.

Michael
.NET Specialist

Michael is onze gezelligste .NET collega die mensen met elkaar weet te verbinden. Diverse opdrachtgevers weet hij te overtuigen van zijn (.NET) charmes en voor hen bouwt hij mooie oplossingen. Hij is inzetbaar op ontwikkeltrajecten van a-z.

Ivan
.NET Developer

Ivan is onze Martial Arts collega die zowel in .NET als in Java kan programmeren. Stiekem geeft hij toe dat hij programmeren in C# leuker vindt dan werken met Java. Ivan is inzetbaar als .NET developer op medior niveau. Daarnaast houdt Ivan van Marvel films en reizen.

Inbar
Angular Specialist

Onze laatste nieuwe aanwinst. Jong ambitieus en nu al een consultant. Hij is de go-to guy op het gebied van Angular, HTML, CSS en natuurlijk JavaScript. Met gevoel voor usability en design weet hij de mooiste front-end pagina’s te creëren.

Wij zijn Developers House - Inhouse

Maurice – CEO/Projectleider

Wouter- Head of Development

Jelle – Senior Developer

Paul – Developer

Willem – Architect/Senior Developer

Damien- Frontend Developer