Ons team

Wij zijn Developers House

Wai-Yin
Directeur

Als directeur is Wai-Yin kartrekker van de organisatie. “Het kartrekken valt reuze mee, als je werkt met een fijn team dan ga je vanzelf vooruit”. De persoon die overal connecties heeft en mensen graag met elkaar verbindt. Gewoon om te helpen. Vol met ideeën en vaardigheden, om samen met haar team klanten bij te staan om datgene voor elkaar te krijgen op het gebied van applicatieontwikkeling.

Maurice
Oprichter & DGA

Maurice is degene die Developers House heeft mogelijk gemaakt, in 2000 is hij gestart met de organisatie en anno 2021 houdt hij zich bezig met allerlei leuke projecten en verkoop van applicaties.

Ronald
Lead .NET Specialist .NET Core & Azure

Onze all-round .NET ontwikkelaar met een hart van goud. Een aanwinst voor onze klanten omdat hij altijd bereid is om te helpen en mee te denken. Technisch een sterke consultant die zijn werk bij klanten tot een succes maken. Ook is hij programmamaker & coach van het voormalig Web Integration Trainee programma, dit programma leidt afstudeerders op tot .NET ontwikkelaar.

Rick
.NET Core Developer met Azure ervaring

Rick is degene die het meest gestructureerd werkt binnen Developers House. Onze .NET topper die van A-Z onze klanten helpt en begeleidt in het opzetten van hun applicatielandschap. Zijn passie is software ontwikkeling en sushi. Van applicatieontwikkeling tot documentatie schrijven en testen, voor hem hoort dit er allemaal bij. Rick legt ook graag de techniek aan collega's uit.  

Inbar
Frontend Developer

Inbar is onze technische creatieveling. Als Front-End Developer maakt het voor hem niet uit of hij in Vue.JS of Angular programmeert. In NodeJS kan hij ook nog eens een stabiele backend bouwen. Hij houdt van een goed potje voetbal en staat altijd klaar om anderen te helpen of ondersteunen. Hij heeft een frisse blik op applicaties en weet functionaliteit goed om te toveren tot een goed werkende UI.

Yvon
Creatieveling UX Designer en Front-end Developer

Yvon is onze creatieveling in het team. Haar UX Workshops zijn een aanwinst voor iedere organisatie. Met behulp van Figma zet zij klant ideeën om in geweldige designs en clickable prototypes. Na de ontwerpfase zet zij haar designs om in werkbare code in: JavaScript, HTML & CSS zodat de backend collega's ermee verder kunnen.

Ivan
.NET Developer

Ivan is onze Martial Arts collega die zowel in .NET als in Java kan programmeren. Stiekem geeft hij toe dat hij programmeren in C# leuker vindt dan werken met Java. Ivan is inzetbaar als .NET developer op medior niveau. Daarnaast houdt Ivan van Marvel films en reizen.

Stephan
.NET Developer

Stephan verbaasde ons met zijn tekenkunsten tijdens een potje Pictionary en zal, na zijn opdracht bij Akzo Nobel, de kleurenspecialist van Developers House zijn. Stephan is goed in het maken van backend applicaties.

Lotte
HR Trainee

Onze Trainee die sinds kort ons team versterkt op HR en Social Media. Lotte zorgt voor ondersteuning op Social Media Recruitment & Resource Management. Het is altijd een gezellige dag met Lotte in de buurt.

Developer 
.NET Core, C#, Azure en SQL Server

In ons team hebben wij plek voor een gedreven en enthousiaste nieuwe .NET Developer. Ga jij voor persoonlijke groei, een gezellig team en interessante opdrachten bij onze klanten? Neem dan een kijkje bij onze vacatures.

Front-End Developer
Angular, React, Vue, HTML, CSS 

Developers House zoekt een creatieve en gedreven Front-End Developer, het framework maakt voor ons niet uit. Bij ons staat persoonlijke groei centraal daarnaast bieden we opdrachten bij leuke opdrachtgevers. Nieuwsgierig? Klik hier