Ons team

Wij zijn Developers House

Wai-Yin
‘Big Boss’

Als directeur is Wai-Yin kartrekker van de organisatie. “Het kartrekken valt reuze mee, als je werkt met een fijn team dan ga je vanzelf vooruit”. De persoon die overal connecties heeft en mensen graag met elkaar verbindt. Gewoon om te helpen. Vol met ideeën en vaardigheden, om samen met haar team klanten bij te staan om datgene voor elkaar te krijgen op het gebied van applicatieontwikkeling.

Iriane
Unit manager en CHO

Samen met de “Big Boss" zorgt Iriane ervoor dat alles op rolletjes loopt binnen het bedrijf. Ook is ze onlangs een nieuwe unit gestart binnen het bedrijf wat inhoudt dat zij verantwoordelijk is voor een deel van het team van Developers House. Binnen deze rol is zij het aanspreekpunt voor onze collega’s. Daarnaast is ze ook onze Chief Happiness Officer wat betekent dat zij met haar ideeën en ervaring zorgen voor meer Happiness en Engagement zodat Developers House zich kan blijven verbeteren.

Ronald
Lead .NET Specialist .NET Core & Azure

Onze all-round .NET ontwikkelaar met een hart van goud. Een aanwinst voor onze klanten omdat hij altijd bereid is om te helpen en mee te denken. Technisch een sterke consultant die zijn werk bij klanten tot een succes maken. Ook is hij programmamaker & coach van het voormalig Web Integration Trainee programma, dit programma leidt afstudeerders op tot .NET ontwikkelaar.

Ivan
.NET Developer

Ivan is onze Martial Arts collega die zowel in .NET als in Java kan programmeren. Stiekem geeft hij toe dat hij programmeren in C# leuker vindt dan werken met Java. Ivan is inzetbaar als .NET developer op medior niveau. Daarnaast houdt Ivan van Marvel films en reizen.


Jim

UX Designer

Jim is een ervaren UX Designer. Hij vindt het leuk om passende oplossingen te vinden voor Opdrachtgevers waar zij ook echt blij van worden. Hij gelooft dat een geweldige ervaring een band kan creëren tussen de gebruiker en het product, de dienst of met het merk. Mensen die hem goed kennen beschrijven hem als een hardwerkende, ambitieuze persoon met gevoel voor humor.

Rick
.NET Core Developer met Azure ervaring

Rick is degene die het meest gestructureerd werkt binnen Developers House. Onze .NET topper die van A-Z onze klanten helpt en begeleidt in het opzetten van hun applicatielandschap. Zijn passie is software ontwikkeling en sushi. Van applicatieontwikkeling tot documentatie schrijven en testen, voor hem hoort dit er allemaal bij. Rick legt ook graag de techniek aan collega’s uit.  

Yvon
Senior UX Designer en UX Researcher

Yvon is onze creatieveling in het team. Haar UX Workshops zijn een aanwinst voor iedere organisatie. Met behulp van Figma zet zij klant ideeën om in geweldige designs en clickable prototypes. Na de ontwerpfase zet zij haar designs om in werkbare code in: JavaScript, HTML & CSS zodat de backend collega’s ermee verder kunnen.

Orlando
.NET Developer

Deze gedreven .NET Developer heeft alle skills in huis om een goede applicatie te bouwen, te testen en te implementeren. Naast dat Orlando een goede software developer is, weet hij ook heel veel over een gezonde lifestyle en sport. Daarnaast maakt hij verrukkelijke scrambled eggs, om je vingers bij op te eten.

Hannad
UX Designer

Hannad is onze nieuwe creatieve kracht. Hij is jong, enthousiast en communicatief vaardig!
Hannad ontwerpt scherpe designs op basis van gedegen research. Qua technieken heeft Hannad ervaring met o.a. Figma en Adobe Creative Cloud. Daarnaast heeft Hannad ook front-end werk verricht met behulp van HTML5, CSS3 – PHP – GitHub. Echter ligt zijn expertise voornamelijk op UX. Hannad houdt  van koken en spreekt zelfs een handjevol Koreaans.


Denis
UX Designer

Denis is een enthousiaste UX & UI Designer. Hij is het liefst onder de mensen, voert gesprekken met eindgebruikers, stakeholders en andere belanghebbenden om de wensen en eisen duidelijk in kaart te brengen en een perfecte balans te vinden tussen de business en technologie.

.NET Developer
Remco
Azure .NET Developer

De man uit het hoge noorden, die graag oplossingen ontwikkelt waar klanten veelvuldig gebruik van maken. Remco heeft ervaring met Azure en .NET Core en helpt u graag bij het bouwen van een passende oplossing. Op zowel technisch als culinair gebied een grote aanwinst voor ieder team.

Terry
Vue JS Developer / Front-end Developer

Mijn passie ligt heel erg bij de front-end kant van development. Hij vindt het erg leuk om creatief te zijn. De dingen die hij maakt, wilt hij tot leven brengen. Van idee tot ontwerp tot en met de ontwikkeling. Naast ontwikkeling vindt hij design erg interessant, omdat hij daar zijn creativiteit op los kan laten.