Ons team

Wij zijn Developers House Consultancy

Wai-Yin
Directeur

Als directeur is Wai-Yin kartrekker van de organisatie. “Het kartrekken valt reuze mee, als je werkt met een fijn team dan ga je vanzelf vooruit”. De persoon die overal connecties heeft en mensen graag met elkaar verbindt. Gewoon om te helpen. Vol met ideeën en vaardigheden, om samen met haar team klanten bij te staan om datgene voor elkaar te krijgen op het gebied van applicatieontwikkeling.

Ronald
Lead .NET Specialist

Degene die het meest gestructureerd werkt binnen Developers House is toch wel Ronald. Onze all-round .NET ontwikkelaar met een hart van goud. Een aanwinst voor onze klanten omdat hij altijd bereid is om te helpen en mee te denken. Technisch een sterke consultant die zijn werk bij klanten tot een succes maken. Ook is hij programmamaker & coach van het voormalig Web Integration Trainee programma, dit programma leidt afstudeerders op tot .NET ontwikkelaar.

Rick
.NET en Java Developer

Rick heeft het Web Integration Trainee programma succesvol afgerond en mag zich nu Junior .NET ontwikkelaar noemen. Rick zijn passie is applicaties bouwen en de taal…. Dat maakt hem niet echt uit. Hij heeft goede ervaring met C#, ASP.NET en kan daarnaast ook in Java programmeren.

Inbar
Angular Specialist

Onze laatste nieuwe aanwinst. Jong ambitieus en nu al een consultant. Hij is de go-to guy op het gebied van Angular, HTML, CSS en natuurlijk JavaScript. Met gevoel voor usability en design weet hij de mooiste front-end pagina’s te creëren.

Ivan
.NET Developer

Ivan is onze Martial Arts collega die zowel in .NET als in Java kan programmeren. Stiekem geeft hij toe dat hij programmeren in C# leuker vindt dan werken met Java. Ivan is inzetbaar als .NET developer op medior niveau. Daarnaast houdt Ivan van Marvel films en reizen.

Frontend Developer

Yvon
Creatieveling en Front-end Developer

Yvon is onze creatieveling in het team. Aan de ene kant bouwt zij de front-end van vele applicaties en aan de andere kant tovert zij ideeën om in UX en Design. Een grote aanwinst voor iedere opdrachtgever. In haar vrije tijd doet zij aan larpen en is ze graag creatief bezig.

Wij zijn Developers House - Inhouse

Maurice – CEO/Projectleider

Wouter- Head of Development

Jelle – Senior Developer

Paul – Developer

Willem – Architect/Senior Developer

Damien- Frontend Developer