Ons team

Wij zijn Developers House

Wai-Yin
DGA

Als directeur is Wai-Yin kartrekker van de organisatie. “Het kartrekken valt reuze mee, als je werkt met een fijn team dan ga je vanzelf vooruit”. De persoon die overal connecties heeft en mensen graag met elkaar verbindt. Gewoon om te helpen. Vol met ideeën en vaardigheden, om samen met haar team klanten bij te staan om datgene voor elkaar te krijgen op het gebied van applicatieontwikkeling.

Ronald
Lead .NET Specialist .NET Core & Azure

Onze all-round .NET ontwikkelaar met een hart van goud. Een aanwinst voor onze klanten omdat hij altijd bereid is om te helpen en mee te denken. Technisch een sterke consultant die zijn werk bij klanten tot een succes maken. Ook is hij programmamaker & coach van het voormalig Web Integration Trainee programma, dit programma leidt afstudeerders op tot .NET ontwikkelaar.

Rick
.NET Core Developer met Azure ervaring

Rick is degene die het meest gestructureerd werkt binnen Developers House. Onze .NET topper die van A-Z onze klanten helpt en begeleidt in het opzetten van hun applicatielandschap. Zijn passie is software ontwikkeling en sushi. Van applicatieontwikkeling tot documentatie schrijven en testen, voor hem hoort dit er allemaal bij. Rick legt ook graag de techniek aan collega's uit.  

Ivan
.NET Developer

Ivan is onze Martial Arts collega die zowel in .NET als in Java kan programmeren. Stiekem geeft hij toe dat hij programmeren in C# leuker vindt dan werken met Java. Ivan is inzetbaar als .NET developer op medior niveau. Daarnaast houdt Ivan van Marvel films en reizen.

Inbar
Frontend Developer

Inbar is onze technische creatieveling. Als Front-End Developer maakt het voor hem niet uit of hij in Vue.JS of Angular programmeert. In NodeJS kan hij ook nog eens een stabiele backend bouwen. Hij houdt van een goed potje voetbal en staat altijd klaar om anderen te helpen of ondersteunen. Hij heeft een frisse blik op applicaties en weet functionaliteit goed om te toveren tot een goed werkende UI.

Yvon
Creatieveling UX Designer en Front-end Developer

Yvon is onze creatieveling in het team. Haar UX Workshops zijn een aanwinst voor iedere organisatie. Met behulp van Figma zet zij klant ideeën om in geweldige designs en clickable prototypes. Na de ontwerpfase zet zij haar designs om in werkbare code in: JavaScript, HTML & CSS zodat de backend collega's ermee verder kunnen.

Lotte
Resourcer &  Social Media Marketeer

Na haar stage blijven hangen en nu verantwoordelijk voor het vinden van uitdagende projecten voor onze developers. Lotte zorgt voor ondersteuning op Social Media Recruitment & Resource Management. Het is altijd een gezellige dag met Lotte om je heen. 

Orlando
.NET Developer

De laatste aanwinst van ons team: Orlando. Deze gedreven .NET Developer heeft alle skills in huis om een goede applicatie te bouwen, te testen en te implementeren. Naast dat Orlando een goede software developer is, weet hij ook heel veel over een gezonde lifestyle en sport.

Maurice
Oprichter

Maurice is degene die Developers House heeft opgericht in 2000. Per april 2021 heeft hij het stokje overgedragen aan Wai-Yin en nu houdt hij zich bezig met allerlei leuke projecten en verkoop van software en GPS kastjes via  Trips in the Cloud.

Front-End Developer
Angular, React, Vue, HTML, CSS

Developers House zoekt een creatieve en gedreven Front-End Developer, het framework maakt voor ons niet uit. Bij ons staat persoonlijke groei centraal daarnaast bieden we opdrachten bij leuke opdrachtgevers. Nieuwsgierig? Klik hier