Voor klanten

Wat wij u kunnen bieden

Developers House levert software ontwikkelaars die uw software projecten naar een hoger niveau tillen.

Ons team bestaat uit creatieve developers met allen een eigen specialiteit. Wij selecteren onze developers met zorg en precisie. Wij kijken verder dan alleen technische skills, een HBO diploma en certificaten. Wij vinden persoonlijke vaardigheden zoals kunnen communiceren, inlevingsvermogen hebben, de business kunnen vertalen naar de techniek en karakter erg belangrijk.

Front-end developers

Front-end developers in ons team werken met de laatste versie van Angular of React en hebben goede ervaring met HTML, CSS en JavaScript en snappen hoe de voorkant van een applicatie gebruikersvriendelijk geschreven wordt.

Fullstack en back-end developers

Onze fullstack en back-end developers werken voornamelijk met Microsoft .NET en ontwikkelen in C#. Zij beschikken allen over ervaring in het opzetten van databases en het schrijven van queries. Zij worden bij diverse klanten ingezet en werken volgens Scrum/Agile.

Kennis en technieken

Onze developers houden zich altijd bezig met de laatste technologie├źn. Wij investeren daarom graag in scholing en tech events. Onze medewerkers geven regelmatig sessies intern om de verworven kennis te delen met het gehele team.