Voor klanten

Wat wij voor onze opdrachtgevers doen

Developers House levert software ontwikkelaars die uw software projecten naar een hoger niveau tillen.

Ons team bestaat uit creatieve developers met allen een eigen specialiteit. Wij selecteren onze developers met zorg en precisie. Wij kijken verder dan alleen technische skills, een HBO diploma en certificaten. Wij vinden persoonlijke vaardigheden zoals kunnen communiceren, inlevingsvermogen hebben, de business kunnen vertalen naar de techniek en karakter erg belangrijk.

Consultancy & Inhouse Development

Onze consultants kunnen ingehuurd worden ter versterking van uw project. Afhankelijk van uw inhuurbehoefte.  Heeft u behoefte aan nieuwe software? Dan hebben wij ook een team beschikbaar dat de zorg uit handen neemt voor het gehele traject. U kiest dan voor Developers House – Inhouse.

Fullstack en Back-end Developers

Onze fullstack en back-end developers werken voornamelijk met Microsoft .NET en ontwikkelen in C#. Zij beschikken allen over ervaring in het opzetten van databases en het schrijven van queries. Zij worden bij diverse klanten ingezet en werken volgens Scrum/Agile.

Front-end Developers oftewel de Creatives

Front-end developers in ons team bouwen de ‘voorkant’ van een applicatie, het zichtbare deel voor de gebruiker of bezoeker. Zij zorgen ervoor dat de knoppen zich op de juiste plek bevinden en dat de applicatie fijn in gebruik is. Developers House werkt voornamelijk met Angular & Vue, HTML, CSS en JavaScript.