Wat doen wij?

We ontwikkelen web applicaties

Software oplossingen voor diverse opdrachtgevers binnen verschillende branches.

We maken het makkelijker

Optimalisatie

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen is wat wij doen zodat gebruikers hun werk efficiënt kunnen doen.

Scrum en Agile

Vaak maken onze ontwikkelaars deel uit van een Scrum of Agile team waarbij er in sprints gewerkt wordt om een applicatie te realiseren.

Oplevering en nazorg

Na oplevering van een applicatie maken wij ons weer klaar voor een nieuwe uitdaging. Natuurlijk zorgt Developers House voor de juiste nazorg. Dit kan, indien gewenst, door middel van een SLA of een strippenkaart oplossing.

Services

Maar wat doen wij nu precies?

Simpel gezegd: Developers House ontwikkelt software in de breedste zin van het woord.

Consultancy - Huur een Developer in

In tijden van krapte of het ontbreken van de juiste expertise kunt u ons Consultancy Team inschakelen. Huur tijdelijk een developer in. Onze developers zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in het ontwikkelen van robuuste applicaties die uw werkprocessen efficiënter en eenvoudiger laten verlopen. Zij bieden expertise op zowel front-end als back-end gebied.

Bedrijfskritische applicaties

Voor de bouw van bedrijfskritische applicaties is Developers House uw partner. Of het nu gaat om de bouw van maatwerk software of consultancy. We zijn gecertificeerd partner op het gebied van software- of applicatieontwikkeling. We zijn bewust klein van stuk waardoor we nauw contact kunnen hebben en weten we wat er speelt op het gebied van ICT in uw bedrijf.

Maatwerk Software & Internet of Things

Iedere organisatie heeft haar eigen processen en werkwijze. Standaardsoftware voldoet hier vaak niet aan of maakt het werken omslachtig. Wij ontwikkelen o.a. maatwerk software op het gebied van kantoorautomatisering, locatiebepaling, IOT en logistieke automatisering. Ons Inhouse team gaat graag voor u aan de slag.