Wat doen wij?

We ontwikkelen web applicaties

Software oplossingen voor diverse opdrachtgevers binnen verschillende branches.

We maken het makkelijker

Optimalisatie

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen is wat wij doen zodat gebruikers hun werk efficiƫnt kunnen doen.

Scrum en Agile

Vaak maken onze ontwikkelaars deel uit van een Scrum of Agile team waarbij er in sprints gewerkt wordt om een applicatie te realiseren.

Oplevering en nazorg

Na oplevering van een applicatie maken wij ons weer klaar voor een nieuwe uitdaging. Natuurlijk zorgt Developers House voor de juiste nazorg. Dit kan, indien gewenst, door middel van een SLA of een strippenkaart oplossing.

Services

Maar wat doen wij nu precies?

Simpel gezegd: Developers House ontwikkelt software in de breedste zin van het woord.

Onze .NET developers helpen u verder

Onze developers zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in het ontwikkelen van robuuste applicaties die uw werkprocessen efficiƫnter en eenvoudiger laten verlopen. Zij bieden expertise op zowel front-end als back-end gebied.

Bedrijfskritische applicaties

Voor de bouw van bedrijfskritische applicaties is Developers House een betrouwbare partner. We zijn gecertificeerd partner op het gebied van software of applicatie ontwikkeling. Omdat we bewust klein van stuk zijn, hebben we nauw contact en weten we wat er speelt op het gebied van ICT in uw bedrijf.

Voor wie ontwikkelen wij software?

Wij werken ondere andere voor zeer tevreden overheidsinstanties, banken, verzekeringsmaatschappijen, logistieke en technische organisaties. Wij zien altijd mogelijkheden om ingewikkelde vraagstukken op te lossen. Laat uzelf verrassen door ons professionele team en hun brede scala aan kennis en ervaring.