Is jouw website of applicatie jouw parel?

Maar doet het niet wat het moet doen?

UX design verhoogt de kans op conversie, betere organische vindbaarheid en verbeterde klanttevredenheid. Ook zorgt goede UX voor efficiëntie, zodat gebruikers sneller en gemakkelijker op de juiste plek terecht komen om je product of dienst aan te schaffen.

UX Discovery Workshops

In deze workshop gaan wij inzichten verzamelen over klanten of gebruikers en samenvoegen tot een Customer Journey. Het doel is inzicht in de totale ervaring die mensen hebben bij het kopen of bijvoorbeeld gebruiken van een product of dienst, en de onderliggende behoeften en problemen die daarbij een rol spelen. Hiermee kunnen wij dan kansen en verbeterpunten vinden waarmee je je content, product of dienst kan verbeteren. Heeft jouw organisatie hier ook behoefte aan?

Wat is een Discovery Workshop eigenlijk?

In een discovery workshop maken we samen een inventarisatie van de bestaande website en online aanwezigheid om te bekijken wie jouw doelgroep is en hoe deze doelgroep tot het besluit komt tot de aanschaf van producten of diensten. Dit kun je gebruiken om pijnpunten en blokkades in je online strategie op te lossen. Met een combinatie van UX en design expertise realiseren wij een duidelijk en heldere situatieschets waarmee je verder aan de slag kunt.

Stappenplan Discovery Workshop

We starten altijd met een kennismakingsgesprek. Hierin bepalen wij wat je vraag en doel is en of de Discovery Workshop de juiste methode is om het doel te bereiken. Krijgen wij een go, dan plannen wij een datum in voor de workshop.

Stap 1: Visie en bedrijfsprocessen doornemen
Stap 2: Persona Creatie
Stap 3: Customer Journey Analyse
Stap 4: Advies Rapport
Stap 5: Indien nodig, doorvoeren van wijzigingen

Yvon aan het woord: “Wat is een UX designer?"

UX staat voor User Experience, ofwel ‘gebruikerservaring’. Een gebruiker is een persoon die gebruik maakt van jouw product, dienst, service, website, webshop of applicatie. Tijdens dit gebruik ontstaat bij deze persoon een positieve, negatieve of neutrale ervaring.

Een UX designer is gespecialiseerd in het ontwerpen van waardevolle gebruikerservaringen. Onderzoek speelt daarbij een grote rol, want alleen door in de huid te kruipen van gebruikers kunnen duurzame verbeteringen worden gerealiseerd.

UX design heeft niet uitsluitend betrekking op websites en applicaties, maar kan ook worden toegepast op het design van (offline) producten, diensten of bijvoorbeeld klantenservice.

Bent u benieuwd wat onze UX specialist voor jouw website en organisatie kan betekenen?

Wij bespreken uw situatie graag tijdens een lekker kopje koffie op kantoor.